Advertisements

Sweeti Bird’s Nest Sarang Burung Walet Halal 70ml Halal Produk PATI – Produk pemasaran disyorkan untuk Persatuan Pembela BERSATU Sungai Rambai

Ogo 26, 2019 Perniagaan Kami, Urusniaga

Sweeti Bird’s Nest Sarang Burung Walet Halal 70ml Halal Produk PATI – Produk pemasaran disyorkan untuk Persatuan Pembela BERSATU Sungai Rambai

SPESIFIKASI PRODUK

Bird nest
NET weight : 70 g
Contain : 7% Bird Nest Chips , Rock Sugar,White fungus,Ginseng

KHASIAT

Sebagai sarang khazanah burung tua itu berkhasiat dan produk kecantikan saint, dengan Yin dan paru-paru, menyuburkan peranan kecantikan, metabolisme, jangka panjang badan, supaya wanita cahaya dari luar dan dalam kilau indah. Sifat sarang burung damai ini,
persistem pencernaan manusia yang lebih kukuh masa yang terbaik, boleh dicampur dengan susu, oat, sup, bubur dengan makanan

keberkesanan utama keseluruhan dan peranan sebagai sarang burung: Yin dan paru-paru, paru-paru, Qi masukkan untuk kulit kering, perut limpa kuat.

1, Faedah sarang burung kepada lelaki:
Membawa faedah kepada paru-paru dan perut, Qi, membawa faedah kepada Limpa, meningkatkan kecergasan fizikal, boleh membuat penuh dengan tenaga, melegakan tekanan, mengurangkan keletihan. Selain itu sarang burung adalah utiliti yang sangat baik Qingfei paru-paru, untuk menaikan sistem penafasan yang sangat baik. lelaki moden bekerja tekanan hidup, merokok dan minum sering menghiburkan,ia adalah sebagai alat “mencuci paru-paru” .

2, Faedah Sarang Burung Kepada Wanita: Wanita makan sarang burung boleh mengekalkan kulit, kulit lembap, licin dan elastik dan boleh mengawal kitaran endokrin, sarang burung untuk kecantikan kulit wanita, kulit putih dan licin, mengurangkan kedut muka, jerawat jelas, darah darah, darah dan baru pelajar, ketidakselesaan haid bagi wanita, senggugut, menorrhagia mempunyai kesan yang baik.

3, sarang burung pada keberkesanan wanita hamil: wanita mendapat manfaat yang paling memerlukan pemakanan semasa mengandung, kerana sarang burung mengandungi pelbagai aktiviti protein, boleh menggalakkan pertumbuhan tisu manusia, dan meningkatkan imuniti. wanita hamil makan sarang burung bukan sahaja ibu berkhasiat, asid sarang burung sarang burung yang terkandung dalam bayi yang baru lahir boleh menjadi lebih kuat di masa hadapan, putih, meningkatkan daya tahan.

4, burung sarang keberkesanan dalam warga tua: warga tua di peringkat penurunan fizikal, larutan akueus sarang aktif Glikoprotein langsung boleh merangsang pertumbuhan sel-sel sistem imun, meningkatkan sistem imun, boleh menggalakkan metabolisme, meningkatkan keberkesanan fungsi, Berkesan meningkatkan peredaran darah dan menurunkan kolesterol.

5, keberkesanan sarang burung pada kanak-kanak dan remaja: Sering mengambil sarang burung, boleh menggalakkan metabolisme, meningkatkan kecergasan fizikal, fungsi pelbagai aspek badan yang kuat, meningkatkan imuniti, meningkatkan daya tahan untuk mencegah pencerobohan penyakit ini, dan boleh menyumbang kepada perkembangan otak, peningkatan Intelek, responsif.

Agen jualan

Kami Unit Pemasaran persatuan memerlukan ejen jualan dan pengedar seluruh Melaka. Keutamaan dan fokus pemasaran di sekitar Merlimau dan Sungai Rambai.

Cadangan harga jualan runcit

Kami mengesyurkan harga  jualan runcit Rm 6 sebotol

Advertisements
bersatumelaka

Bybersatumelaka

Antara penggerak awal di Parti Pribumi Bersatu Malaysia BERSATU.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: