Anuar sedang menjual kedaulatan negara kepada IMF?


Mendapatkan dana melalui IMF ? untuk menjadi PM? pengumuman beliau Jusfazli adalah palsu? Harap saman kenapa takut? jika ini berita tidak benar.

Tuduhan ini amatlah serius dan sepatutnya menyaman Jusfazli di Mahkamah, sekiranya ianya berita palsu. Merbahaya kepada kedaulatan, mengancam kestabilan politik dan ekonomi Malaysia.

Jika kita lihat sekarang ini sememangnya tiada pengumuman untuk menjadikan Anuar sebagai PM Malaysia oleh YDPA.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman semenjak Anuar menjadi Timbalan Perdana Menteri (TPM) kepada Tun M menjadi Perdana Menteri sebelum dipecat oleh Tun M ketika itu. Isu IMF telah ditimbulkan akibat bantuan yang dipohon kepada kuasa besar kononnya untuk menyelamatkan ekonomi Malaysia.

Isu PRU15 menjadi hubungkait dengan wang IMF dan menyebabkan ancaman kesihatan awam sekiranya ianya benar benar berlaku, seperti yang terjadi dalam PRN Sabah. Kini rakyat menjadi mangsanya.

Semenjak dahulu lagi Tun M cuba menghalang penglibatan IMF dalam ekonomi Malaysia. Kami amat menyokongnya.

Rakyat Malaysia tidak sewajarnya diperjudikan nasibnya dengan membuat pinjaman besar kewangan dari IMF sehingga dijajah ekonomi kita oleh kuasa besar.

PERTIMBANGKAN APAKAH PERLU MENYOKONG ANUAR KETIKA INI?

Maka penyokong Anuar dan BN yang kononnya menyokong Anuar menjadi PM hendaklah mempertimbangkan isu propaganda yang dimainkan kerana sekiranya benar sangatlah merbahaya kepada kedaulatan negara kita.

Sila semak samada nama anda telah tersenarai sebagai penerima bantuan ini mulai hari ini secara online di portal LHDN ?

Bagi menyelamatkan negara samada ianya berita benar atau muslihat politik maka yang paling mudah ialah mengekalkan Muhyiddin Yasin sebagai PM Malaysia sahaja, kerana sehingga kini tiada nama yang lebih kompiten berbanding Muhyiddin Yassin dan mengekalkan beliau terus menjawat jawatan itu.

Pertimbangkanlah semasaknya. Janganlah gadai kedaulatan negara tercinta ini.

%d bloggers like this: