Kisah Durian Dan Mentimun


Anda sudah nampak kes disini hari ini. Tetapi benarkah 70% akan keluar bersatu? Saya tidak fikir begitu kerana berapa kerat sahaja yang ingin terus menjadi pembangkang? Sabarlah anda tunggu pru15 sahaja dan lawan habis habisan tetapi kena ingat supaya usah menjerit tiap hari tanpa hasil.

Mereka terus ingin mengukuhkan kuasa yang mereka ada, perlu memilih samada lebih baik untuk terus berada dalam kerajaan ataupun mengikuti nasib tidak menentu bersama MP tercicir itu ketika ini.

Anda nak jadi apa? Cukup tukang sorak maka dipersilakan.

Latest Posts

Masih ramai lagi peminat Salem Iklim Kini


Antara lagu-lagu Salem yang menusuk ke hati ramai peminat Salem. Bukan hanya di negara kita Malaysia, tetapi juga di Singapura dan Indonesia masih setiap hari mendendangkan lagu-lagu Salem itu. Lirik: Mimpi Yang Pulang Lyrics by: Adinda Amiro   Composed by: Syarum Saidin Sumpah yang mana Yang dapat merebut seri Kalung cintamu Jurang yang mana Yang mampu memisahkan… Read More

Anda mencari juru elektrik untuk membuat pendawaian elektrik?


Harga boleh kita rundingkan Anda sedang mencari juru elektrik bagi mendapatkan sambungan bekalan elektrik dirumah yang sedang dalam pembenaan? Hubungilah kami until kami tawarkan harga yang sesuai dengan bajet anda. Call: 0112717 1911 iwaninfo@melakaonline.org (Sekitar Negeri Melaka)

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Akibat dari keputusan mahkamah dan kemungkinan 70% ahli yang akan meninggalkan BERSATU maka banyaklah cawangan BERSATU akan terbubar atau lebih banyak perpecahan kepada orang Melayu sehinggakan setiap kampung dan desa akan ujudlah UMNO, PAS, BERSATU dan parti baru yang bakal ditubuhkan oleh Team Tun M nanti. Contoh mudah ialah di DUN Sungai Rambai sendiri, tidak payah nak beri contoh di Masjid Tanah yang mungkin lebih sukar diramalkan apa yang akan berlaku selepas Pilihanraya Negeri di Sabah nanti.
%d bloggers like this: