Kisah Durian Dan Mentimun


Anda sudah nampak kes disini hari ini. Tetapi benarkah 70% akan keluar bersatu? Saya tidak fikir begitu kerana berapa kerat sahaja yang ingin terus menjadi pembangkang? Sabarlah anda tunggu pru15 sahaja dan lawan habis habisan tetapi kena ingat supaya usah menjerit tiap hari tanpa hasil.

Mereka terus ingin mengukuhkan kuasa yang mereka ada, perlu memilih samada lebih baik untuk terus berada dalam kerajaan ataupun mengikuti nasib tidak menentu bersama MP tercicir itu ketika ini.

Anda nak jadi apa? Cukup tukang sorak maka dipersilakan.

Latest Posts

Cawangan ‘Magik’ Bersatu Kampung Batu Gajah atau Kg Sebatu jika telah dilakukan dipohon bermesyuarat kembali akibat notis mesyuarat yang tidak menyeluruh.


SURAT PENGIKUT MELAKAONLINE ORG NAIB PRESIDEN PPBM KALI INI DARI MELAKA: KB berkepak lah? lebih power dari MPT kan. Sekarang Timbalan Ketua Pimpinan Negeri, kira besaulah, bolehlah buat ‘magik’ di Batu Gajah. Sebab orang Batu Gajah bodoh2 agaknya dan MPKK pun tak layak. Apatah lagi CM Sabah?. Mohd. Rafiq bin Naizamohideen adalah ahli politik Malaysia yang pernah berkhidmat sebagai Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri Melaka dalam pentadbiran negeri Perikatan Nasional (PN) di bawah Ketua Menteri Sulaiman Md Ali sejak Mac 2020 dan dalam pentadbiran negeri Pakatan Harapan (PH) di bawah bekas Ketua… Read More

Apabila dunia diakhir zaman


Assalamua’laykum, Salam Sejahtera dan Selamat Petang Semua… SEMOGA DUN MELAKA TIADA KACAU GANGGU DAN PEREBUTAN KUASA; COVID 19 NI: Wa’alaykumussalam kepada semua yang memberi salam… Apa khabar semua..? Semoga hari ini lebih baik dan lebih hebat dari semalam… Berfikir, Berusaha, Berubah, Berdoa, Bersyukur dan Bersangka Baik lah kepada ALLAH… Marilah kita berselawat kepada Rasulullah… ۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞ Semoga ALLAH permudahkan segala urusan kita semua… Read More

Memuat…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Akibat dari keputusan mahkamah dan kemungkinan 70% ahli yang akan meninggalkan BERSATU maka banyaklah cawangan BERSATU akan terbubar atau lebih banyak perpecahan kepada orang Melayu sehinggakan setiap kampung dan desa akan ujudlah UMNO, PAS, BERSATU dan parti baru yang bakal ditubuhkan oleh Team Tun M nanti. Contoh mudah ialah di DUN Sungai Rambai sendiri, tidak payah nak beri contoh di Masjid Tanah yang mungkin lebih sukar diramalkan apa yang akan berlaku selepas Pilihanraya Negeri di Sabah nanti.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: