Advertisements
  • Nazri Ramli akhirnya berjaya di Masjid Tanah  manakala Ustaz Mutalib Che Man berjanji membantu BERSATU dan berusaha memberi tambahan ahli di Jasin serta bersedia memberikan tentangan kepada vAzalina.

Bulan ini juga merupakan bulan sambutan Kemerdekaan negara kita Malaysia. Kempen kibarkan jalur gemilang ini akan membolehkan kita pupuk semangat cintakan negara khususnya kepada mereka yang dilahirkan selepas kemerdekaan.

Dalam masa yang sama kini, momentum kemasukan keahlian parti PPBM ini agak luarbiasa jumlahnya; jumlah permohonan dari individu yang masih kini dalam proses pendaftaran di Pusat dan dibantu oleh rakan lain.

Kelancaran kali ini sangat baik serta belum dapay pergerakan penggundi disemua saluran dalam merebut 6 set jawatankuasa Cawangan di Bahagian BERSATU Masjid Tanah. Menghargai sama pihak polis dan sahabat lama yang dijangkan akan menyukarkan pihak lawan dan amai juga mwmberikan tekanan kepada tuan rumah dalam melakukan pertandingan kali ini.

Menurut sumber, laluan kenderaan kerana menunggu pesakit di wat untuk segera dilakukan penyelenggaraan kerana kami yakin ~ “MALAYSIA DAN SUNGAI RAMBAI JUGA MILIK SG RAMBAI”.

Keputusan akhir , Team Nazri menyapu bersih kesemua Cawangan manakala YB Datuk Sri Mohd Redzuan Yusof memenangi Cawangan di Kg Pinang iaitu kg beliau sendiri pada pemilihan awal sebelum ini. * Penulis bergambar kenangan bersama Tuan Ustaz Mutalib Che Man, iaitu sahabat semenjak persekolah rendah lagi serta tinggal se kampung. Ustaz Mutalib dikatakan akan menentang tiga pencabarnya di kampung Halamannya sendiri.
Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: